-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Світові бренди взуття в колекції Miraton - сезон Winter 2020

Світові бренди взуття в колекції Miraton - сезон Winter 2020

23 січня 2020
6781
4 хв читати

Брендове взуття - це елегантність і довговічність, статусність і десятки модних образів, девіз яких - «стиль і хороший смак». Вибираючи пару для зими, доводиться враховувати не тільки зовнішній вигляд, важливо, щоб було тепло і затишно. Вирушаючи на шопінг, буде цікаво дізнатися: які модні бренди жіночого взуття ідеально підходять для української погоди, в чому особливість дизайну моделей різних торгових марок Європи.

Топові світові бренди взуття з Європи: зимовий асортимент

Fashion-market Miraton до початку зими в своїй колекції представив світові бренди жіночого взуття найцікавішими моделями FW '2019/2020. Серед розмаїття стильових рішень легко підібрати фасон, який стане оригінальним акцентом в зимовому ансамблі. Всю продукцію європейських марок об'єднує затишок і універсальність. У зручних черевиках і уггах ви комфортно будете себе почувати на лижному курорті і ефектно виглядати в місті.

Зимовий sport chic - ASH

Коли мова заходить про модні бренди взуття - список моделей sport casual завжди включає ASH. Дизайнери розробляють яскраві фасони чобіт і кросівок для сміливих і ексцентричних дівчат, які звикли до чоловічої уваги.

Fashionstyle італійської торгової марки, заснованої французом Патріком Ітьєром і італійцем Леонелло Калвані, добре впізнаваний. У кожній колекції ASH свій характер, моделі ніколи не повторюються, але завжди присутня їх певна спільнота.

У 2020 році бренд взуття відзначає двадцятиріччя. До ювілею Ітьєр і Калвані підготували сміливий мікс снікерсів з уггі і півчобітками.

бренды обуви

Darkwood - надійна класика

Перераховуючи світові бренди взуття - список буде недосконалим без згадки Darkwood. Турецька марка, заснована в 1986 році, через 18 років запропонувала покупцям товари, створені у власному дизайн бюро, і за кілька сезонів зуміла завоювати ринок Європи. Зараз компанія успішно конкурує зі старими виробниками trekking boots Timberland і Lumberjack, продаючи в рік майже мільйон пар черевиків.

Hiking boots Darkwood для зими 2020 року - класичні хайкери з нубуку та шкіри з хутряним утеплювачем. Новинка сезону - двоколірні моделі і з перламутрової шкіри.

бренды женской обуви

Затишна зима від бренду Elena

Італійські бренди взуття жіночого і чоловічого заслужено очолюють рейтинги популярних торгових марок. Перші черевики Elena модниці приміряли в 1963 році у Вероні (Італія). Бренд залишається вірним своїм традиціям, випускаючи взуття стриманого, але ненудного дизайну.

Зимова колекція 2020 року - це чоботи і черевики з хутряною опушкою. У модельному ряду є і трендова в цьому сезоні стьобана шкіра. Бренд Elena - виробник взуття з натуральних матеріалів, на надійній підошві, адаптованій до ожеледиці.

мировые бренды обуви

Hand-made і технології - це MOU

У ТОП «бренди взуття для зими» традиційно входить компанія MOU. Компанія, очолювана Шеллі Тічборн, з 2002 року взуває європейських модниць в зручні уггі. В руках дизайнерів бренду звичайна овчина перетворюється в твори мистецтва.

Уггі з верхом, зшитим вручну фірмовим швом, носять Гвінет Пелтроу і Кемерон Діаз, їх ви побачите на кожній другій зірці Інстаграм. Зимові чобітки MOU складно переплутати з аналогічними інших брендів, ручна робота - це 100% унікальність і ексклюзив.

бренды обуви список

Rebecca White - жіночний шарм

На завершення ТОПу - ще один бренд взуття для прекрасної половини людства - Rebecca White з Італії. Торгова марка стійко асоціюється з якістю і надійністю. Особливість - в кожній моделі присутня зовнішня легкість, відсутні дизайнерські надмірності, помітний декор.

У 2020-му дизайнери компанії запропонували для модниць хутряний декор і затишну стежку на шкірі. Елегантні міські черевички стануть логічним доповненням до еко-шуби і пуховика. Нотки sport style виробам Rebecca White надають особливого шарму, з яким хода стане повітряною.

У Міратон представлені всі ці відомі бренди взуття - список далеко не повний, більше моделей для зими ви знайдете на сайті інтернет-магазину. Вже сьогодні у вас є можливість стати щасливою власницею стильної пари чобіт або черевиків, що ще недавно миготіли на подіумах під час модних показів.

бренды обуви женской

Черевики Уггі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader