-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Культовий американський бренд взуття Steve Madden в Miraton

Культовий американський бренд взуття Steve Madden в Miraton

30 листопада 2018
9447
3 хв читати
обувь Steve Madden

Стів Мадден - американський дизайнер взуття та аксесуарів - уже більше 20 років входить до числа найбільш значущих персон в світі моди. Талановитий модельєр презентував свою першу колекцію жіночих туфель і чобіт в 1990 році, взявши за основу тренди 70-х. Взуття Steve Madden зараз носять такі знаменитості, як Мадонна і Памела Андерсон, Ріанна і Кейт Мосс, і це тільки сота частина зірок, які віддали свої симпатії молодому бренду. Примітно, що бізнес дизайнер починав з тисячі доларів, але талант дозволив йому увійти до списку кращих в своєму ремеслі.

Нова колекція Steve Madden: 2018 / 2019

Розглянемо особливості бренду Steve Madden - взуття шиється з високоякісних матеріалів, але його вартість не виходить за рамки середнього цінового сегмента. До початку кожного сезону дизайнер презентує новинки, які відповідають останнім трендам, заявленим на тижнях високої моди в Америці і Європі. Не виняток для Steve Madden і 2018 / 2019 сезон, ви зустрінете багато ексклюзивних новинок!

Ботфорти

Восени 2018 на всіх модних показах були представлені ботфорти, не залишився в стороні і Steve Madden. Високі чоботи по-своєму універсальні: їх можна носити з будь-яким верхнім одягом - від шуб «в підлогу» до коротких спортивних бомберів, тому модель користується загальною любов'ю у модниць всіх країн.

Steve Madden

Ботфорти на стійкому каблуці ідеально підійдуть для повсякденного носіння, з таким взуттям ви можете надіти толстовку і спідницю міні.

Steve Madden 2018 / 2019

Замшеві ботфорти на шпильці - жіночно і елегантно, вузькі джинси, чорна сорочка і сіре пальто - стримана класика в кращих традиціях city casual.

Металевий блиск

Ще один з модних трендів нового сезону - матеріали «металік» і іскристий гліттер. В колекції восени 2018 з'явилося взуття Steve Madden зі сріблястого матеріалу.

Steve Madden обувь

Елегантні іскристі сріблясті черевички на шпильці, припасовані до ноги, і димчасте двобортне пальто з хутряним коміром - smart casual в стриманому англійському стилі, при цьому образ виходить повітряним і жіночним. Завдяки такій парі взуття ви внесете родзинку в образ!

Стив Мадден обувь

До новорічних корпоративів дизайнер приготував для модниць стильний подарунок. Човники з гострим миском на 12 см шпильці ви надягнете не тільки з вечірньою сукнею, а й в повсякденних ансамблях для такого взуття знайдеться місце. Пісочні штани, світле пальто у велику клітку з коричневою кокеткою, обробленою бахромою - трендовий look для холодної пори року.

Взуття з принтом

На всіх осінніх колекціях pret-a-porter в обов'язковому порядку присутні туфлі, черевики та чоботи з принтами. Основна увага приділялася анімалістичним малюнкам (леопард і змія) і клітці (виші, шотландка, гусяча лапка). У ногу з часом йде і Стів Медден. Взуття з тканини в клітку в його колекції представлене ​​у вигляді черевик-панчіх в сірій гамі на шпильці 12 см.

где купить обувь Steve Madden

Такі черевики модельєри в колекціях представили частиною ансамблю ділової жінки. Картатий піджак, пряма сіра спідниця, довга блуза з басками в складку - офісний стиль впевненої в собі модниці, а трендова багатошаровість надає образу оригінальність. Не менш ефектно картаті черевики та чоботи виглядають з однотонним одягом.

Шукаєте, де купити взуття Steve Madden? В інтернет-магазині Міратон ви знайдете всі модні новинки знаменитого бренду. Жіночні ботфорти і стильні черевики, ошатні човники Steve Madden допоможуть вам відчути себе королевою street style. Чекаємо ваших замовлень і дзвінків!

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader