-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Кінозал на карантині: нові фільми - фантастика 2020

Кінозал на карантині: нові фільми - фантастика 2020

25 квітня 2020
14391
5 хв читати

Чим зайнятися на карантині? Якщо фільми фантастика кращі для вас, тоді відразу налаштуйтесь на кілька приємних вечорів перед екраном. Віддаєте перевагу іншим жанрам кіно - не відмовляйтеся від задоволення дізнатися щось нове. Можна любити комедії, мелодрами і детективи, але іноді хочеться різноманітності. Відпочиваючі кінострічки в жанрі фентезі і фантастика - фільми, кращі в цьому році - ми сьогодні пропонуємо до перегляду.

Фільми фантастика - топ-5 прем'єр 2020

Навесні 2020 зірвався ряд очікуваних прем'єр, деякі перенесені на конкретні дати, вихід якихось відкладений на невідомий час. Тільки частина встигли вийти на екрани і доступні до перегляду на інтернет-ресурсах. Цікавить фантастика - фільми, список яких пропонується нижче, розраховані на різну аудиторію. Є стрічки сімейного перегляду і 16+ або 18+. Серед 5 фільмів фантастики, які ми відібрали, обов'язково знайдеться той, що ви захочете порекомендувати знайомим і переглянути.

Кращі фільми фентезі і фантастика із США

У ТОПі кращих прем'єр знайдеться сюжет на будь-який смак. Сучасне кіно - це змішання жанрів, тому в кожній стрічці присутні яскраві елементи, що задають фабулу фільму і особливості її сприйняття. Комедії і пригодницькі фільми, жахи і катастрофи, постапокаліптичні кінокартини і містика налаштують на роздуми або просто дозволять добре відпочити. Почніть кіносеанси з американських фільмів фантастики - Голлівуд вважається батьківщиною цього жанру.

Сонік в кіно (Канада - Японія - США)

фильмы фантастика 2020

Коли обговорюються нові фільми фентезі 2020 року, першим згадується «Сонік в кіно». Стрічка підходить для сімейного перегляду, сприймається дуже легко. Динамічний сюжет про пригоди синього їжачка, добре знайомого з комп'ютерних ігор, і поліцейського приправлений комедійними сценами - вам буде не нудно. Світова прем'єра відбулася 12 січня 2020 року, збори склали 306 766 470 $ при бюджеті всього 85 мільйонів. Ми звернули увагу на червоні тканинні кросівки Соніка, а ви?

Колір з інших світів (Португалія - США - Малайзія)

фильмы фантастика лучшие

Фантастичний хоррор з Ніколасом Кейджем у головній ролі був знятий в 2019 році, а вийшов в прокат взимку 2020. Життя подружньої пари з двома дітьми на заміській фермі стає справжнім кошмаром після падіння в її околицях метеорита. Космічна жижа отруює все, що знаходиться поруч. Чи вдасться комусь врятуватися? Деякими епізодами картина навіює жах і розрахована на дорослу аудиторію глядачів (від 16 років).

Людина-невидимка (Австралія - США)

фантастика лучшие фильмы

Нова екранізація знаменитого роману задумана як початок довгограючою франшизи. Головна героїня (виконала Елізабет Мосс) - асистентка геніального вченого, що отримала від нього мільйонний спадок. Але красиве життя не так вже хороше, і все складніше, ніж здається на перший погляд. Сюжет настільки непередбачуваний, що весь час ви будете залишатися в напрузі. Віковий рейтинг - 18+, з дітьми «Людини-невидимку» дивитися не варто.

Новинки фільмів фантастики - європейський формат

Завжди вважалося, що в жанрі фантастика кращі фільми знімаються в Голлівуді. 30-40 років тому, напевно, так і було, а зараз багато що змінилося. На рівень американських кінематографістів піднялися європейські творці фантастичних стрічок. Тож не дивно, що зараз головне - зробити відмінну графіку, сучасна техніка на висоті, а талантів вистачає і в Європі. У ТОП фільмів фантастика 2020 увійшли дві стрічки, зняті російськими кінематографістами.

Вторгнення

фильмы фантастика топ

Продовження фантастичної стрічки «Тяжіння» про прибульців з космосу - режисерська робота Федора Бондарчука. Контакт з прибульцем в корені змінив життя звичайної дівчини Юлі з Чертаново. Тепер москвичкою займаються вчені і військові, але інопланетні гості повертаються. В акторському складі є молоді виконавці, що тільки почали набирати популярність, і такі досвідчені метри як Сергій Гармаш і Олег Меньшиков.

Кома

топ фильмов фантастика

У ТОП фільмів фентезі увійшла стрічка «Кома», хоча до одного якогось жанру її зарахувати не можна. Тут переплелись фантастичний сюжет з елементами бойовика і пригод. Головний герой - молодий архітектор - після автомобільної аварії впадає в коматозний стан. Виявляється Кома - це не стан організму, а химерний світ поза часом і простором зі своїми законами і з дивними людьми, що його населяють. Чи зможе архітектор знайти вихід звідси?

Подобається фантастика та фентезі - фільми, список яких ми вам запропонували, гідні перегляду. Характери головних героїв - хороша можливість вдосконалюватися в психології, а костюми персонажів при детальному розгляді спонукають вас на ідеї для створення нових образів для весни або літа. Експериментуйте над створенням унікального стилю, а зручне і модне взуття вас чекає в Міратон. Не забувайте про стильні аксесуари.

Кросівки Туфлі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader