-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Модне взуття Весна Літо 2020: вивчаємо тренди зі світових тижнів моди

Модне взуття Весна Літо 2020: вивчаємо тренди зі світових тижнів моди

13 лютого 2020
5631
3 хв читати

По закінченню Тижня моди в світових fashion-столицях, визначилися головні тенденції сезону не тільки в одязі, а й актуальною взуття. Підводячи підсумки з останніх дизайнерських показів, жіноча модне взуття 2020 року представлена ​​гламуром 90-х років, якій протистоїть елегантність туфель Mary Jane. Також варто відзначити розвиток еко-моди, що відбилося в літніх моделях сандалів і в'єтнамок. Любителькам спортивного стилю сподобаються нові варіанти кросівок-панчіх і снікерсів, виконані в яскравому поєднанні кольорів і текстур. Мода жіночого взуття 2020 робить ставку на комфорт і оригінальний дизайн.

Модне жіноче взуття весна літо 2020 року: вибираємо моделі сезону

Повернення до нарядів 90-х років тільки підтверджує той факт, що мода циклічна. У новому сезоні прогнозують справжній бум на босоніжки і туфлі з геометричним носом. В якості додаткового декору варто звернути увагу на тонкі ремінці і асиметричні переплетення. Модне жіноче взуття Весна Літо 2020 представлене ​​як в нейтральній кольоровій гамі, так і буде спостерігатися зростання популярності моделей в світлих і металізованих відтінках. Любителькам яскравих експериментів сподобаються варіанти з бантами, аплікаціями, ланцюгами і заклепками.

модная обувь 2020

Багато дизайнерів зійшлися на думці, що зручність і комфорт залишаються головними критеріями при виборі гардеробу для майбутнього періоду года. Мода жіночого взуття весни 2020 не обійдеться без елегантних варіантів. Туфлі Mary Jane в сучасній інтерпретації на зручній колодці з додатковим ремінцем на підйомі були представлені в більшості колекцій. Сучасні варіанти можуть бути виконані зі шкіри сріблястого відтінку, в одному з геометричних принтів або з квітковим малюнком. Любите яскраві образи, придивіться до туфель, виконаних в актуальній техніці color block або з блискучого атласу.

новинки обуви 2020

Новинки взуття 2020 зачіпають актуальні екологічні проблеми. Дизайнери пропонують носити вироби з натуральних або перероблених матеріалів. Модне жіноче взуття 2020 для літнього періоду року отримало нові кольори і поєднання. А платформа, що знову повернулася, змусить переглянути весь гардероб. Актуальними стають сандалі на ротанговій підошві, плетені еспадрильї і босоніжки-гладіатори. Дизайнери закликають нас стати ближче до природи і приділити належну увагу обробці з еко-матеріалів.

обувь весна 2020

Спортивна мода 2020 року - взуття, що поєднало в собі зручність моделей і елегантний дизайн. В майбутньому модному сезоні дизайнери вирішили поексперементувати з фасонами напрямку спорт і запропонували абсолютно нові варіанти на кожен день. Елегантні моделі зі спортивною шнурівкою або кросівки-панчохи з еластичного матеріалу, що ніби-то спеціально призначені для стильних пробіжок по місту. Не втратили своєї актуальності снікерси на грубій підошві, які модниці носять як з сукнями, так і зі спортивними нарядами.

модная женская обувь весна

Ознайомтеся з іншими fashion-трендами для сезону весна-літо 2020 і дізнайтеся стильні рекомендації з чим носити жіноче взуття. Модна добірка від популярного YouTube блогера Оксани Флафі.

Серед моделей 2020 року для періоду весна-літо особливу увагу заслуговують варіанти з геометричним каблуком, квадратним або загостреним носом, з різноманітною шнурівкою і декоративною обробкою. Кожна представниця прекрасної статі без зусиль знайде ідеальну модель серед розмаїття запропонованих трендів. Оновлюйте ваш гардероб трендовими новинками, що представлені в новій колекції online-store Miraton. Жіноче взуття весна літо 2020 від виробника наших брендів Miraton, MiaMay, Attizzare вже доступне до замовлення з прискореною доставкою по всіх містах України. Здійснюйте вигідний шопінг прямо зараз, оформивши замовлення за приємною ціною!

Кросівки Туфлі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader