-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Модні спортивні босоніжки і сандалі 2020 року - з чим носити головний ugly-хіт сезону

Модні спортивні босоніжки і сандалі 2020 року - з чим носити головний ugly-хіт сезону

10 березня 2020
8048
4 хв читати

Мода любить дивувати і шокувати публіку. Сьогоднішня мода відштовхується від бажання жінок спростити своє життя, пересуватися з легкістю, не приносити в жертву на модний вівтар комфорт і функціональність. При цьому дівчатам хочеться чогось новенького, відмінно поєднаного з наявним вмістом свого гардероба. Так, з'явилися раніше знамениті «потворні» кросівки, які на останніх тижнях моди поступилися своїми позиціями таким двом новинкам як ugly сандалі і спортивні босоніжки 2020. З чим носити їх, і де знайти адаптовані для звичайного життя подіумні новинки, розглядаємо в даній статті.

Ugly босоніжки у спортивному стилі підкорюють подіуми

Якщо вас турбує питання, що таке спортивні сандалі або спортивні босоніжки, як називаються? Поспішаємо задовольнити вашу цікавість. Сучасні моделі - це яскраві, божевільні, трохи футуристичні спортивні босоніжки на високій підошві або стійкому каблуці. Дизайнери запропонували велику кількість варіацій даного взуття, демонструючи модницям спортивні босоніжки - з чим носити такі моделі розглянемо далі. Якщо ви хочете більш спокійний, урівноважений look, то віддайте ugly сандалям головну роль, акуратно доповнюючи їх нарядом і аксесуарами, відповідного кольору. Заманливо виглядає таке взуття з ремінцями, перемичками, прозорими вставками і шнурками. Якщо їх фасон поєднує кілька кольорів одночасно, то не важко буде скласти ефектний образ для будь-якого випадку. Тракторна підошва дарує стійкість на будь-яких типах поверхонь, і надає брутальні ноти вашому образу в цілому.

С чем носить спортивные сандалии

Яскраві потворні сандалі - помітний акцент образу

Якщо віддаєте перевагу яскравим, акцентним парам, що миттєво підвищує ступінь завершеності будь-якого аутфіта, то потворні сандалі - відмінне рішення! Не знаєте, з чим носити спортивні сандалі - жіночі моделі не обмежують, а відкривають можливості. Носити їх можна практично з усім як і їх попередників Ugly sneakers! Хочете глибший образ - поєднуйте в ньому кілька різних стильових рішень. Наприклад, легке романтичне плаття, спідницю максі або лляний костюм строго крою з такою парою будуть виглядати не нудно і креативно. Також вдало вони будуть виглядати з шортами, бермудами, Велосипедки, джинсами, міні спідницями. Хочете більш трендову модель - зупиніть вибір на яскравій кольоровій парі. Чорно-жовті сандалі на високій м'якій підошві з мінімум ремінців добре утримують стопу, амортизують на складних рельєфах, візуально дарують кілька бажаних сантиметрів і витягують фігуру.

Сандалии на спортивной подошве

Сандалі на спортивній підошві - it-shoes літа 2020

Якщо ви ніяк не можете розлучитися з коханою парою «потворних» кросівок, то вдалим рішенням цього сезону стануть спортивні босоніжки жіночі. З чим носити їх, щоб не піти повністю в спортивний стиль? Компенсуйте одягом і аксесуарами іншої стилістики. Такий прийом допоможе їх органічно вписати в образ для будь-якого виходу. Хочете надіти таку пару на роботу - врівноважте сандалі монохромним костюмом або спідницею нижче колін. У відпустці можна поєднувати їх з легкими брюками-карго, сарафанами, сукнями-сорочками. Пара на невеликій контрастній платформі забезпечить комфортом ваші ніжки в тривалих піших прогулянках, асиметричні двоколірні ремінці додадуть витонченості образу. Не дивлячись на нове прочитання вже давно усталеного тренда, стилісти очікують, що таке взуття залишиться з нами кілька сезонів поспіль, а значить, точно варто порадувати себе обновкою!

Как выбрать спортивные сандалии

Трендові "потворні босоніжки" для стильних луків

Сумніваєтеся, чи можна носити спортивні босоніжки з сукнею - подивіться, як віртуозно поєднують світові стріт стайлери кросівки з будь-якими сукнями та спідницями. Дійте за тим же принципом. Одягайте з ними шовкові сукні-комбінації, комбінезони, спідниці А-силуету, відкриті топи з бермудами або шортами і багато іншого. Якщо у вашому арсеналі є такі спортивні босоніжки в чорно-білих-червоних тонах, то ви легко створите індивідуальні, впізнавані образи, гідні ікони стилю. Фігурна підошва, цікаві переплетення, ремінець на щиколотці, поєднання кольорів і фурнітури - все це зводить модель сандалів до самодостатнього арт-об'єкту. А значить, вони стануть вдалою інвестицією в гардероб і будуть радувати не один сезон поспіль!

Сподіваємося, знаючи, як вибрати спортивні сандалі, ви легко підберете заповітну модель, яка зробить ваші літні луки стильними та комфортними. Широкий асортимент якісного брендового взуття та аксесуарів, включаючи спортивні босоніжки, фото яких представлені в статті, чекають вас в мультибрендовому online-store Miraton! Будьте першими у трендовій обновці цього літа і притягуйте захоплені погляди.

Босоніжки Сандалі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader