-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Практичний тренд – екошкіра: з чим носити шкіряні штани взимку та навесні 2022

Практичний тренд – екошкіра: з чим носити шкіряні штани взимку та навесні 2022

17 лютого 2022
4744
7 хв читати

Першими демонстрували, з чим носити шкіряні штани, неформали – брутальні рокери та байкери. Такий одяг увійшов у моду у першій половині вісімдесятих на хвилі популяризації стилю гранж, панк-руху та інтересу до важкого року. Ближче до 2000-х років гендер змістився. Луки зі шкіряними штанами стали абсолютно жіночними і стали мало нагадувати зухвалі вбрання представників субкультур.

Секрет успіху – практичність та універсальність

Одяг з екошкіри – практичний тренд, який з кожним сезоном набирає все більшої популярності. Модниці їх носять в офіс та на побачення, використовують для експериментів. Перевага природного та штучного матеріалу – фактура підходить під будь-які тканини, трикотаж та хутро. Штани зі шкірозамінника виглядають стильно в будь-якому фасоні та кольорі.

с чем носить кожаные штаны

1.1.jpg1.2.jpg1.3.jpg1.4.jpg

Плюс шкіри - в ній не страшно прогулюватися в сльоту навіть поруч з автомобілями, що рухаються. Особливо якщо підібрати до них правильне взуття. Високі шнуровані берці - найпрактичніше рішення для міжсезоння. Вибирайте таке взуття, якщо шукаєте з чим носити шкіряні штани банани або легінси. Звужений донизу фасон зручно заправляти в черевики і підгортати.

с чем носить кожаные брюки

2.1.jpg2.2.jpg2.3.jpg2.4.jpg

З чим носять шкіряні штани зірки стрітстайлу

Наочний посібник під що носити шкіряні штани – образи Instagirls. На сторінках соцмережі щодня з'являються нові фото з популярним одягом, серед яких є ті, які на 100% підійдуть вам. Плюс таких штанів - вони відмінно вписуються в багато стилів одягу, у тому числі в офісні та ошатні. Розглянемо, як одягатися найближчими місяцями на прикладах стрітстайл-активісток.

Луки зі шкіряними штанами Софії Коельйо

Португальський стиліст Софія Коельйо однією з перших додала до гардеробу шкіряні штани - з чим носити їх добре видно на численних фото зірки стрітстайлу. Дівчина відрізняється чудовим почуттям стилю, тому в неї є чому повчитися. Корисним буде у неї почерпнути, з яким верхнім одягом носити шкіряні штани навесні 2022 року.

Пропонуємо два зіркові лук-сети в стилі Street Casual. Образи з акцентом на жіночі шкіряні штани абсолютно несхожі, але дуже зручні.

  • "Шахова клітина" – тренд, який варто додати до гардеробу 2022 обов'язково, якщо любите контрастні поєднання. Для тих, хто шукає, що носити зі шкіряними штанами чорного кольору – в'язана куртка, грубі лофери та хутряна панама.

кожаные штаны с чем носить

3.1.jpg3.2.jpg3.3.jpg3.4.jpg

  • №2 – мікс спортстайлу та класики. Під шкіряні штани Софія Коельйо обрала довге "англійське" пальто, сіре кашемірове худі, велику тканинну хобо і світлі кросівки - брендові dad shoes в класичному дизайні. Відповідний головний убір у цьому випадку – кепі.

брюки кожаные

4.1.jpg4.2.jpg4.3.jpg

Образ зі шкіряними штанами Інес Сілва

З чим носити широкі шкіряні штани так само демонструє Інес Сілва – португальська футболістка та подруга Софії Коельйо, якій стилістка, схоже, дає уроки моди та гарного смаку. Стиль обох зірок дуже співзвучний і впізнаваний, відрізняється зручністю та елегантністю. Новинка від модниць – образи "гарних дівчаток із елітних коледжів" з ноткою маскулінності.

Біла сорочка, сірий світшот, бомбер, штани з еко-шкіри та хайтопи виглядають гармонійно та комфортно. Лук-сети в такому стилі підійдуть так само, якщо шукаєте з чим носити коричневі шкіряні штани. По-весняному теплий лук-сет вийде з пуловером, курткою, взуттям та аксесуарами у теплих кавових відтінках. Стильно впишеться в аутфіт бейсболка.

кожаные брюки с чем носить

5.1.jpg5.2.jpg5.3.jpg5.4.jpg

Є у Інес Сілва абсолютно жіночний варіант, як носити шкіряні штани навесні. Для нього дівчина обрала блузку в горошок, а талію підкреслила широким ременем з акцентною пряжкою. Взуття – черевики з квадратними носами та середнім підбором "трапеція". Стрейчові кроп-топи – цікаве рішення, якщо шукаєте, з чим носити шкіряні штани "кльош".

кожаные брюки женские

6.1.jpg6.2.jpg6.3.jpg6.4.jpg

Total Leather Look: стиль Алісії Родді

Яскравий сезонний тренд – стьобана об'ємна куртка та бежеві шкіряні штани, з чим носити їх демонструють Соня Лисонь, Вероніка Ферраро та інші зірки стрітстайлу. Костюм "оверсайз" бренду Miu Miu став справжнім хітом, але це не єдиний фасон, трендовий у сезоні "зима-весна 2022". Популярні компаньйони під штани – шкіряні куртки та піджаки будь-яких силуетів.

Велика прихильниця костюмів зі шкіри британська блогер та трендсеттер Алісія Родді. За кількістю шкіряних комплектів англійка лідирує серед своїх однодумців з модного цеху.

Зіркові образи:

  • чорний кльош з двобортним болеро + білий гольф та грубі черевики;

  • класика з піджаком оверсайз + чорна водолазка та молочні берці;

  • Total Black з косухою + гостроносі черевики на розкльошеній шпильці;

  • яскраво-зелений комплект із курткою-сорочкою + білі chunky sneakers.

Ще один варіант, з чим поєднувати шкіряні штани, – з довгим тренчем. Такий комплект Алісія Родді доповнює масивними кросівками та мініатюрною крос-боді.

образ с кожаными штанами

7.1.jpg7.2.jpg7.3.jpg7.4.jpg

Незалежно від того, які ви виберете (кльош або банани, вузькі або широкі) шкіряні штани - з чим носити їх знайдете на сайті "Міратон". У колекції представлені моделі, розроблені дизайнерами нашої компанії та новинки відомих європейських брендів. У Concept Store Miraton пропонуються лише "оригінальні" товари торгових марок, добре відомих у всьому світі, що завоювали визнання у зіркових fashionistas.

Аксесуари Черевики

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader