-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Гід сезону вигідних покупок: розпродаж зимового взуття в Міратон

Гід сезону вигідних покупок: розпродаж зимового взуття в Міратон

31 січня 2019
5426
6 хв читати

распродажа зимней обуви

Розпродаж жіночого зимового взуття - момент, який очікують модниці в усьому світі. За модною парою не обов'язково їхати в Мілан або навіть до Києва, розпродаж зимового чоловічого взуття і жіночих моделей, стильних аксесуарів з нових колекцій стартував в інтернет-магазині Міратон. Тільки зараз можна купити дві-три пари сумок і рукавичок за ціною однієї, таким чином істотно заощадивши.

Розпродаж зимового жіночого взуття в Україні: асортимент

Розпродаж зимового жіночого взуття в Києві і в усій Україні в мережі інтернет нічим не поступається міланському. В українському fashion-market Miraton ви купите італійські чоботи і черевики, тільки заплатите за них в гривнях. В асортименті представлені останні колекції європейських торгових марок, сезонні знижки досягають 70%.

Чоботи і ботфорти

Пара стильних чобіт - must-have гардероба елегантної fashionista. Класичні моделі - обов'язковий елемент образів casual, а модельний ряд жіночого зимового взуття дозволяє вибрати модну пару на підборах і плоскому ходу. Чорна шкіряна класика з натуральним утеплювачем - краще рішення для холодної погоди.

У моді практичність. Найкраще для зими підійде:

  • block heels - високий стійкий каблук;

  • низький і середній каблук;

  • тракторний протектор;

  • платформа.

В тренді високі і короткі чоботи, прилеглі до гомілки. Ефектно виглядає широка пряма халява.

женская зимняя обувь киев распродажа

Ботфорти - трендові високі чоботи, які ідеально підходять на зиму жінкам і дівчатам, які віддають перевагу міні. Шкіряні та замшеві пари на хутрі з колекцій Attizzare і Miraton в сезон розпродажів обійдуться в два рази дешевше, ніж місяцем раніше. Ботфорти на низькому ходу, block heels і на середньому каблуці, з тракторною підошвою - в асортименті обов'язково знайдеться те, що відповідає всім вашим вимогам. Довжина чобіт - трохи вище коліна та до середини стегна.

распродажа зимней обуви Харьков

Жіночі черевики

Найпопулярніше жіноче зимове взуття на розпродажі - черевики. Ці моделі можна назвати універсальними, їх носять зі спідницями і брюками, строгими і ошатними сукнями. Наймодніші моделі для холодів:

  • block heels;

  • плоска і тракторна підошва;

  • платформа і танкетка;

  • лаконічна класика;

  • байкерські моделі з металевою фурнітурою;

  • берці на шнурівці;

  • черевики з хутряними вставками і опушкою.

У модельному ряду miraton.ua є все з перерахованого вище.

распродажа зимней обуви Киев

Жіноче зимове взуття sport style

Мунбути, уггі і утеплені кросівки - супутники вихідного дня, які нерідко побачиш і в повсякденних образах для неформальної обстановки. Уггі і кросівки модниці облюбували ще восени, а місяцеходи в street style прийшли з відкриттям лижного сезону. Спортивні чоботи і грубі кросівки носяться не тільки з пуховиками, але і з пальто або шубами. Любіть неординарні луки, комфорт та активне дозвілля - без них не обійтися, а знижки - це можливість купити кілька модних пар, заплативши як за одну.

распродажа женской зимней обуви

Стильні аксесуари: зимовий sale

Розпродаж зимового жіночого взуття супроводжується і цікавими пропозиціями по аксесуарам. Щоб створити ідеальний look, почніть з оригінальних дрібниць.

Сумки та міські рюкзаки

Перше - підбір до зимового жіночого взуття модної сумки. Тоут або фрейм, елегантний багет, зручний рюкзак - не повний список популярних моделей, які поєднуються з чоботами і черевиками в образах street casual. Сумки з натуральної шкіри - статусні речі, без яких успішній жінці не обійтися.

аксессуары обувь зима распродажа

Рукавички

У негоду можна виключити з гардероба рукавички. Класика, що закриває зап'ясті і доходить до ліктя, з хутряною опушкою, байкерські краги з перфорацією, заклепками, блискавками і декоративними розтрубами - в колекції є пари, які підійдуть до шуби і дублянки, пуховика та англійського пальто.

распродажа обуви аксессуаров зима

Гаманці

Існує легенда, щоб завжди були гроші, гаманець повинен бути красивим і новим. Хоча б раз на рік цей аксесуар потрібно змінювати, і краще це робити за цінами Sale. Вибирайте гаманці і портмоне з натуральної шкіри модних кольорів і відтінків. В тренді шкіра змії і крокодила, золоте, срібне і бронзове напилення.

зимняя распродажа кошельки

Елегантні клатчі

Святкові образи і настрій допоможуть створити клатчі. У колекції - благородний оксамит, гліттер, натуральна шкіра, сріблясте ламі.

зимняя распродажа клатчи

Розпродаж чоловічого зимового взуття та аксесуарів

Розпродаж зимового взуття в Києві зацікавить чоловіків або жінок, що піклуються про свою другу половинку. Тільки зараз можна купити туфлі і мокасини, кеди, кросівки, елегантні черевики та чоботи з натуральної шкіри та замші популярних брендів Miguel Miratez і Miraton в два рази дешевше, ніж зазвичай.

Розпродаж взуття Зима 2019 '- час для вдалого шопінгу. В асортименті класичні моделі і в спортивному стилі.

распродажа зимней мужской обуви Киев

До модної пари ви легко підберете аксесуари - рукавички, сумки, гаманці, клатчі, картхолдери з натуральної шкіри.

распродажа мужской зимней обуви аксессуаров

Жіноче зимове взуття: Київ і вся Україна в очікуванні розпродажу

У магазині Міратон є чоловіче та жіноче зимове взуття, розпродаж якого тільки почався, а сезон холодів ще не закінчився. На сайті miraton.ua ви знайдете все, що є в стандартному Wishlist, і виграєте на шопінг до 70%. Розпродаж зимового взуття пройде в магазинах Києва, Харкова, Одеси, Дніпра і Запоріжжя. Тут знайдуться і аксесуари на будь-який смак. У Києві та Одесі для покупців Міратон додатковий бонус - кур'єрська служба доставить товар з нової колекції безкоштовно, плюс у вас буде можливість його приміряти. Жителі всієї України можуть легко і швидко зробити замовлення через інтернет-магазин!

Аутлет для жінокАутлет для чоловіків

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader