-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Big Boot's Story: з чим носити модні грубі черевики FW '19 / 2

Big Boot's Story: з чим носити модні грубі черевики FW '19 / 2

08 листопада 2019
9415
4 хв читати

Почнемо Big Boot's Story! Combat boots входять в список головних покупок осені, образи з грубими черевиками були найбільш поширеними на вулицях Парижа, Мілана та Лондона в дні проведення Fashion Week в модних столицях. Гріндерси, улюблені представниками субкультур, в новому сезоні вважається непристойним не мати в своєму гардеробі, якщо ви справжня модниця. Колекція взуття FW '2019/20 балує різноманітністю, а з чим носити байкерські черевики (жіночі моделі) легко навчитися з фото it-girls.

З чим носити грубі чоботи і черевики - 5 look'ів на кожен день

Combat boots на своїх показах презентували модні будинки Ів Сен-Лоран і Прада, в колекції практично кожного бренду є брутальні жіночі черевики на товстій підошві. З чим носити і як вибрати популярні берці - питання цікаве для дівчат, що стежать за модою. Відповіді на ці два питання перегукуються, тісно між собою пов'язані.

Вирушаючи за покупками, визначтеся, яка модель підійде саме вам. Для цього спочатку зробіть інвентаризацію свого гардероба або уявіть, який образ хотіли б створити в новому сезоні.

З чим носити жіночі черевики на шнурівці

Найбільш універсальна модель - взуття з високими берцями на шнурівці. Вони підходять до абсолютно будь-якого одягу, маленьке виключення - надто офіційні костюми та вечірні сукні. Гарне поєднання для офісу - класичне пальто, грубі черевики і спідниця олівець, підійде А-силует, штани капрі і блейзер. Для неформальної обстановки плацдарм для експериментів безмежний.

У моді багатошаровість і розмір оверсайз, хайкінг-бутс - ідеальне взуття для look-сетів з подібним одягом. В тренді boho chic і grunge, хайкери і гріндерси - невід'ємна частина подібних ансамблів. Елемент створення багатошарового образу - грубі черевики і гольфи, а костюм, побудований на контрасті, завжди виглядає виграшно і дуже жіночно.

  • Гріндерси + штани і шорти

с чем носить женские ботинки на шнуровке

Грубі черевики - тренд сезону, а якщо ще з високою шнурівкою - ідеальний супутник для вузьких джинсів-скінні і шортів будь-якої довжини. Нинішньої осені трендові поєднання - широкі штани з м'якої тканини (шерсть, трикотаж), які заправляються в армійські берци, і об'ємні куртки або пальто.

  • Combat boots в street casual

с чем носить байкерские ботинки женские

Шукаєте, яку сукню одягнути під грубі черевики, найактуальніші моделі - в'язаний оверсайз, пряме «міді» джерсі, сільський і ковбойський стиль з широкими спідницями в дрібну квіточку. Універсальний варіант - La Petite Robe Noire. Total black look завжди виглядає вишукано, а маленьке чорне плаття і важке взуття - поєднання, яке увійшло в моду ще в 90-ті.

  • Ставка на жіночність

В продовження про сукні: плісирована спідниця і грубі черевики - образ, синонім якого жіночність. Легкий шифон і шовк ефектно контрастують з грубою шкірою, шнурівкою, заклепками. Варіант - трикотажні хвилясті сукні та спідниці, одяг з гепюру або органзи.

брутальные женские ботинки

З яким пальто носити грубі черевики - тренд і яскравий акцент

Combat boots і куртка косуха - класичне поєднання в байкерському стилі, але образи з пальто і плащами виходять ще більш яскравими. Добре виглядає взуття на товстій підошві з англійською класикою, тренчкотом і кейп. Ефектна комбінація - hiker boots і пальто в шотландську клітку, модну цієї осені.

образы с грубыми ботинками

Чорний шкіряний плащ - стильне рішення з верхнім одягом на нинішню осінь. Важкі гріндерси - ідеальна пара до такого пальто. Об'ємні широкі штани, заправлені в берці, і вузька водолазка - стримано-елегантний комплект, побудований на контрастних об’ємах і витриманий в практичних кольорах.

грубые женские ботинки бренды

Як вибрати грубі черевики і все про тренди нинішньої осені знає стиліст і відеоблогер Дарина Камалова, а куди краще відправлятися за покупками в Україні відомо і нам.

У мультибрендовому online-store Міратон вас очікують наймодніші грубі жіночі черевики. Бренди Європи на суд українок представили combat boots на товстій підошві і платформі, на шнурівці, блискавках і модифікації челсі. У новій колекції Miraton модниці знайдуть високі і низькі моделі хайкерів, а до них підберуть стильний аксесуар - рюкзак або сумку. Слідкуйте за модними тенденціями і створюйте яскраві образи для будь-якого сезону.

Черевики Чоботи


Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader