-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Say goodbye! Літні тренди і антітренди 2020 року, з якими пора попрощатися

Say goodbye! Літні тренди і антітренди 2020 року, з якими пора попрощатися

23 червня 2020
3116
4 хв читати

Початок нового сезону - це законний привід поповнити гардероб стильними новинками одягу і взуття. Однак, стикаючись з різноманіттям моделей, фасонів, кольорів легко збитися з правильного шляху і згодом розчаруватися покупкою, яка, виявляється не актуальною, що не відповідає останнім тенденціям моди. Пропонуємо вашій увазі антитренди взуття і одягу і модні альтернативи 2020 року, щоб влучно полювати на безкрайніх полях шопінгу.

При цьому не поспішайте викидати, все те, що потрапило в антитренди літом 2020 року, адже мода циклічна, а морально застарілу річ при належному вмінні можна круто стилізувати з іншими трендовими речами і аксесуарами.

Ugly sneakers - антитренд взуття 2020 чи ні?

Мільйони модниць полюбили тренд на грубі кросівки за їх зручність і бунтарський дух. Популярні моделі з масивною, фігурною, виступаючою підошвою сьогодні поступаються місцем більш акуратним «побратимам». Якщо ви плануєте покупку кросівок, то краще зупинити вибір на лаконічних ugly sneakers, що зберегли частку брутальності 90х-00х, але не перетягувати на себе основну увагу. Такі снікерси органічно впишуться в спортивний образ або розслаблений кежуальний look.

антитренды обуви 2020

Топ у білизняному стилі - шукаємо альтернативу!

Зіпсувати класний аутфіт можуть не тільки антитренди взуття 2020 року, а й одягу. На жаль, улюблений багатьма шовковий топ в білизняному стилі повертається до свого початкового призначення. Майки, кроп-топи з відкритою проймою і лінією плеча виглядають більш стильно і не менш жіночно, відмінно поєднуються з одягом будь-якого стилю. У моді як укорочені моделі, що відкривають лінію талії, так і подовжені, заправлені в штани або спідниці. Хочете виглядати, як зірка стрітстайл хронік, міксуйте їх з об'ємними брюками, крутими яскравими кедами і кросівками. Це взуття привнесе в ваш вигляд молодіжну динаміку, подарує комфорт і практичність.

антитренды 2020 в одежде

Залишаємо велосипедки для тренувань

Пам'ятайте, як минулого літа модні блогери заполонили стрічки соцмереж образами з обтягуючими велосипедками? Настала пора оголосити їх антитрендом літа 2020 і замінити більш елегантними бермудами! Широкі, з завищеною талією шорти довжиною до колін доречні в відпускних ансамблях і в офісі спекотного літнього дня. Їх легко стилізувати і отримувати несподівані стильні поєднання навіть з мінімум речей у вашому гардеробі. Грамотно підібране взуття допоможе підвищити модний «градус». Наприклад, відкриті сандалі з натуральної шкіри на низькому ходу ефектно підтримають мінімалістичний аутфіт і подарують ніжкам зручність в перебігу всього дня.

антитренды 2020

Шкіряні легінси: носити не можна помилувати!

Якщо ви вирішили йти в ногу з модними тенденціями, то вам не по дорозі з обтягуючими скінні, шкіряними, вініловими легінсами. Зверніть увагу, наприклад, на просторі палаццо, що не сковують рухів. Поєднуйте таку модель з лаконічним, не надто об'ємним верхом, підкресліть талію, щоб зберегти правильні пропорції фігури. Хочете більше жіночний look, розставте відповідні акценти: повітряний топ і босоніжки з тонкими ремінцями. Невисокий каблук, зручна колодка, безпрограшний білий колір дозволять не розлучатися з цими босоніжками все літо.

тренды и антитренды лето 2020

Приталені облягаючі сорочки - антитренд 2020 року

Дівчата з 90х напевно пам'ятають блузи по фігурі з мінімальною свободою облягання. У наші дні їх спіткав однозначний вердикт «так уже не носять»! І добре, з блузами, сорочками оверсайз легко грати з багатошаровістю, надягаючи їх поверх футболки, водолазки, можна заправляти в спідниці, брюки, а можна носити на випуск. Відкриті мюлі додадуть жіночності та сексуальності, цікаво підтримуючи гру обсягів у вашому образі. Крім того, таке взуття не підвладне швидкоплинним трендам і буде актуальним ще кілька сезонів поспіль.

тренды и антитренды 2020

Тепер, знаючи антитренди 2020 року, ви легко зорієнтуєтесь, чим варто поповнити гардероб, а що краще покласти на дальню полицю.

Звісно, статус модниці - це добровільна роль, хочете - моднічаєте, хочете - не морочитеся. Якщо все ж вибираєте перше, то рекомендації нашого блогу допоможуть робити це усвідомлено, а асортимент літніх босоніжок, білих кед, шкіряних сандалів, в'єтнамок і аксесуарів інтернет-магазину Miraton дозволить підібрати розумну покупку, яка буде радувати не один сезон! Тут ви не знайдете антитренди. Взуття 2020 нової колекції відображає останні тенденції світових подіумів.

Шльопанці Сандалі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader