-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Модні широкі джинси 2020 року - ретро-тренд з 70-х

Модні широкі джинси 2020 року - ретро-тренд з 70-х

22 липня 2020
9221
4 хв читати

Одяг з деніму - неминаючий тренд, мода на широкі джинси - нова тенденція, що полюбилася модницям своїм комфортом. Впродовж останнього десятиріччя дизайнери і fashionistas активно пропагували скінні, і тільки в останні кілька сезонів ситуація на подіумах змінилася. Все нове - це забуте старе, не виняток і джинси, модні в цьому році.

Модний гід: жіночі широкі джинси

Останні дизайнерські колекції демонструють повернення авторів до естетики другої половини минулого століття. Французькі та італійські модні будинки ніби змагаються, хто краще обіграє тему «Мода 70-х, 80-х і 90-х». Торкнулася ретро-реконструкція fashion trends і джинсового одягу, тренд на який завжди актуальний.

Історія джинсів: від ХІХ століття до сьогодення

Історія джинсів почалася в 1853 році, коли Леві Страусс пошив робочі штани з парусини. Через 20 років новатор в співдружності з Джейкобом Девісом їх запатентував. До кінця 70-х Страусс став використовувати для виготовлення джинсів матеріал, що називається «денім» - саржу з діагональним плетінням. У 1886 році на поясі брюк з'явився шкіряний лейбл.

Революцію в моді на джинси справила компанія Lee в 1926-у, випустивши модель «1012» з гульфіком і застібкою на блискавку. Ще довго штани з грубої тканини залишалися робочим одягом чоловіків, а в роки Другої світової в США були елементом військового гардероба. Перші жіночі джинси з'явилися в Німеччині в 1953-му (марка Mustang).

Починаючи з 60-х минулого століття джинси стали атрибутом субкультур. Рокери воліли гранж з потертостями і заклепками, а хіпі - кльош. На стику 60-70-х Луї Ферро створив колекцію брюк, прикрашених стразами. У сімдесяті дизайнери денім декорували вишивкою та аплікаціями, поряд з індиго стали з'являтися інші кольори та моделі.

Як називаються широкі джинси - топ популярних моделей

Широкі джинси - поняття дуже об'ємне, причому охоплює не тільки фасони, а й стиль оверсайз. Силует Леві Страусса зберігся до наших днів, але, починаючи з 60-х цей модельний ряд помітно розширився.

  • «Труби» - брюки з високою посадкою і прямими штанинами з однаковою шириною від верху до низу. Модель - повторення силуету, подарованого світу Леві Страуссом і Джейкобом Девісом.

  • «Кльош» - трендовий дизайн сімдесятих, уподобаний хіпі. Новий фасон характеризувався високою посадкою, щільним обляганням стегон і розширенням штанин до низу від коліна або від самого верху.

  • «Банани» - брюки з високою посадкою, широкі в стегнах, до низу завужені. Турецькі «піраміди» (Pyramid) і «Мальвіни» (Mawin), німецькі Montana jeans були самими трендовими в кінці 80-х і в 90-ті, і повернулися зараз.

  • «Капрі» - укорочена модель пряма або розширена - дітище минулого століття. Мода на спідницю-штани прийшла в 40-ві і протрималася до 60-х. Знову повернулася в 80-х, в 2020-му стався новий виток популярності.

Як носити широкі джинси визначитися легко, незалежно від силуету. Мода на цей фасон продиктована часом. Ідеї ​​для нових look'ів знайдуться в старих журналах і сімейних альбомах.

Широкі джинси - з чим носити цього літа: 5 фішок стильного look'а

Після вузьких обтягуючих джинсів, які почали носити в кінці нульових, модниці «на ура» сприйняли бойфренди і мом-джинси з вісімдесятих. Нинішнього літа вибір став значно цікавішим. У нових колекціях знайдуться штани для повсякденного носіння, полегшені для спекотної погоди і ошатні варіанти для святкових випадків.

З чим носити широкі джинси, щоб ансамблі виглядали безпрограшно?

  • Мінімалізм.

Прості лінії і відсутність декору - французький шик, наповнений благородством. Літній Street Casual в офіс і на прогулянку - це біла сорочка і такі ж снікерси, сумка - місткий месенджер.

широкие джинсы 2020

  • Total look.

Взуття в тон брюк - простий спосіб створення елегантного образу, а замшева сумка - благородний шарм. Для спекотної погоди краща світла гама. Білий колір і нюдові відтінки не виходять з моди.

широкие джинсы с чем носить

  • Богемний шик 70-х.

Шукаєте яскравий look, з чим носити широкі джинси, - фото 70-х! Boho Chic в одязі - це штани кльош і клубні блейзери, сорочки і майки з принтами. Доповніть look легкими сліперами і сумкою Келлі.

как носить широкие джинсы

  • Vintage 80-х.

З чим носити широкі джинси банани? Яскраві човники, «татова сорочка», крислатий капелюх - ностальгія по 80-х. Не забудьте штани підвернути вище щиколоток за традицією тих часів.

как называются широкие джинсы

  • Мікс стилів.

З чим носити широкі укорочені джинси - з босоніжками на підборах! Змішання різних стилів виглядає неординарно. «Рвані» джинси, блуза з ажуром і naked sandals - 3 речі зі списку маст-хев 2020.

модные широкие джинсы 2020

Дизайнери змагаються креативністю, трендові широкі джинси легко підібрати до будь-якого типу фігури. Залишилося знайти до них гідних компаньйонів - взуття і сумки, щоб ансамбль вийшов вишуканим, стильним. Магазин Міратон допоможе вирішити це завдання.

Сандалі Босоніжки

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader