-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Шкільні луки 2019: як модно і красиво одягатися в школу

Шкільні луки 2019: як модно і красиво одягатися в школу

20 серпня 2019
7967
5 хв читати

как стильно одеваться в школу

Наближається початок навчального року, і відразу ж стає актуальним питання - як красиво одягатися в школу старшокласникам? Модні шкільні луки для дівчат і хлопців в - це поєднання вишуканості, властивої естетиці англійських навчальних закладів, і свободи в американському стилі. Навіть якщо в гімназії або ліцеї введений строгий дрес-код, форма певного зразка і кольору, завжди можна додати в костюм індивідуальні нотки. Змішання предметів гардероба в різних стильових рішеннях, оригінальні аксесуари дозволять створювати стильні образи, гідні style icon.

Шкільні луки для старшокласниць: як зараз модно одягатися до школи дівчині

Як треба одягатися в школу щорічно кажуть вчителі, їх думка не завжди збігається з поглядом дизайнерів на молодіжну моду. Можна прислухатися до порад педагогів і піти простим шляхом "білий верх, чорний низ" або одягнутися в шкільну форму, але набагато цікавіше знайти образ, який буде відповідати правилам навчального закладу і модним трендам сезону. В кінці серпня найбільш обговорювана тема у дівчат-старшокласниць і батьків школярок - як правильно одягатися в школу в навчальному році.

Як одягатися стильно до школи: образи зі штанами

Штани - невід'ємна частина гардероба дівчат, цей вид одягу допускають практично всі освітні заклади. У моді укорочені завужені моделі. Плюс такого фасону - він поєднується з блузами і жакетами будь-якого крою, взуттям з різними варіантами підборів і підошви.

школьные луки

Як класно одягатися в школу, що додати в гардероб до штанів?

  • блузи прямого крою з рукавами ¾ і довгими на манжетах;

  • водолазки білі і пастельних відтінків;

  • жакети напівприлягаючого силуету, укорочені і "чоловічі" піджаки.

З жіночими брюками поєднуються класичні туфлі на низьких підборах (на шнурівці і лофери), човники, взуття на танкетці, платформі, block heels. Аксесуари - міські рюкзаки, месенджери, сумки жорсткої форми.

как красиво одеваться в школу

Як можна одягатися стильно до школи: сукні і спідниці

Не викличуть нарікань ансамблі з сукнями та спідницями, навіть з самими лаконічними моделями образи вийдуть ефектними. Не варто зациклюватися на однотонному одязі, в тренді картата тканина, яка ідеально підходить для шкільних предметів гардероба.

как модно одеваться в школу

Що необхідно старшокласниці для створення стильних ансамблів?

  • Сукня. У моді сарафани, сукні без рукавів, які ви зможете носити з жакетами і поверх водолазок, сукні-сорочки, жилетки і плаття, нагадують довгий жакет з одно- і двобортною застібкою.

  • Спідниці. Моделі "олівець", з запáхом, А-силуету, плісировка і складка в клітку, довжина - міді і вище коліна.

школьные луки для старшеклассниц

Як модно одягатися до школи хлопцям: life hacks від fashion-експерта

Напередодні початку нового навчального року тема, як стильно одягатися хлопцеві в школу, обговорюється також часто, як і питання, пов'язані з гардеробом для дівчат. Мало знати, як красиво одягатися в школу хлопцю, необхідно задуматися, чим доповнити модні образи, яке вибрати взуття та аксесуари в новому сезоні. Від правильного вибору залежить не тільки ваш комфорт, але і цілісність образу. Взуття, сумка, ремінь, годинник, гаджети - іміджеві речі, що підкреслюють респектабельність молодої людини.

Як стильно одягатися до школи хлопцям: формуємо гардероб

Як треба одягатися в школу хлопцеві диктує шкільний дрес-код і особисті смаки, але є правила, без яких не обійтися. Мінімум речей для гардероба старшокласника:

  • Костюм "двійка" або "трійка". Модні кольори - синій, сірий, чорний. Допускається тонка смужка.

  • Сорочки - біла для урочистих випадків і кольорові для повсякденного носіння. У моді смуги, пастельна гамма.

  • Штани. Модний крій - прямий.

школьные луки для девушек

Взуття та аксесуари: модні тренди

  • Взуття. Крім класичних моделей чоловічих туфель на шнурівці (оксфорди і дербі) в моді лофери, демократичні мокасини і снікерси. Кеди і кросівки, якщо не заборонені дрес-кодом навчального закладу, гармонійно впишуться в образи casual. На спортивне взуття табу? Легкі мокасини такі ж зручні, як моделі sport style.
  • Сумки. Популярність рюкзаків не збирається здавати позиції, але їх помітно потіснили портфелі та планшети на довгих ременях. У цих моделях зручно розмістяться лептопи, папки, зошити, головне - правильно підберіть розмір.

Взуття та аксесуари з натуральної шкіри - благородно, "дорого" і красиво, але основні переваги це - довговічність і надійність.

модные школьные луки

Як стильно і модно одягатися в школу вже кілька сезонів поспіль в переддень початок вересня розповідає Марина Ліміфіна.


Рекомендації б'юті блогера допоможуть старшокласникам сформувати базовий гардероб, щоб щодня приміряти новий образ. Головне - одяг, взуття, аксесуари повинні бути не тільки модними і красивими, але і зручними.

Як навчитися красиво одягатися в школу підкажуть модні блогери, але слідом виникає питання: де купити модні речі? Брендове взуття, сумки і рюкзаки з останніх колекцій вас чекають в online-store Miraton. Тут обов'язково знайдеться пара туфель і снікерсів, з якими look'и вийдуть по-справжньому трендовими. Шкільні луки для хлопців і дівчат з взуттям і модними аксесуарами від Міратон - крок назустріч досконалості.

SCHOOL FOR HER SCHOOL FOR HIM

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader