-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
TRENDS: головне в сезоні FW '2020/2021 - тренди взуття «Осінь 2020»

TRENDS: головне в сезоні FW '2020/2021 - тренди взуття «Осінь 2020»

21 грудня 2020
5545
4 хв читати

Кожен новий сезон готує сюрпризи і відображає кращі тенденції попередніх місяців і навіть років, не виняток і цей рік. Основні тренди осінь-зима 2020/2021 у взуттєвому сегменті - це поєднання комфорту з яскравими елементами і класичні силуети в авангардних рішеннях. У нових колекціях відомих брендів і Модних будинків представлені моделі з акцентною індивідуальністю, хоча і для традиційної класики трохи місця залишилося.

Модні тренди осені 2020 року - взуття, в якому легко бути fashion star

Кожен взуттєвий тренд на осінь цього року здатний стати основою ідеєю для створення унікального look'а. У колекції FW '2020/2021 модниці підберуть пару, яка ідеально підійде до настрою і гардеробу. Приготувала осінь 2020 тренди, близькі до класичного дизайну, моделі sport style і ефектне взуття в ретро-стилі п'ятдесятих-шістдесятих минулого століття.

Тренди осені - 5 пар взуття з wish list fashion girls

Готуєтеся до початку сезону і підбираєте стильне взуття - тренди осінь 2020 можна розділити на 3 основні категорії:

  • універсальні моделі - "на вечірку і в офіс";

  • акцентні пари, які задають стиль ансамблю;

  • традиційне спортивне взуття для образів Casual.

Пара, яка об'єднала 2-3 тенденції, може претендувати на ультрамодну. Вибирайте тренди, які імпонують саме вам.

На стику тисячоліть - квадратний носок

Відкриває тренди 2020 "Осінь" квадратний носок. Такий фасон повернувся на подіуми з подачі дизайнерів, які захоплюються модою останнього десятиріччя минулого століття. Якщо в минулому році таку форму шкарпеток демонстрували тільки новатори в сфері дизайну, то на майбутній сезон силует пропонують Prada, Balmain, Nina Ricci і інші імениті бренди.

Популярність фасону пояснюється особливістю силуету - в такому взутті розмір ноги оптично здається меншим, плюс воно ідеально підходить жінкам з широкою стопою. Квадратний носок гармонує з повсякденним і ошатним одягом.

модные тренды осени 2020

Назад у 50-ті - чарочка і kitten heels

Міні-каблук kitten heel і прообраз шпильок "чарочка" з'явилися в 50-ті, і з завидною регулярністю ці силуети повертаються в моду. Такі фасони були трендовими на стику 80-х і 90-х, на початку прийдешнього століття і б'ють рекорди популярності другий сезон. Невисокий зручний каблук кожному look'у додає жіночність і кокетство, а невеликий підйом забезпечує комфорт протягом довгих годин.

Взуття з "котячими" каблучками гармонує з офісними костюмами і ошатним одягом. Образи з ним виходять одночасно цнотливими і сексуальними, і дуже легкими в традиціях середини XX століття.

осень 2020 тренды

Просто космос - блискучий металік

На зимових Fashion Week трапився справжній бум на металік - "космічний" дизайн взуття демонстрував кожен другий Модний будинок. Що це - тяга до футуризму чи ностальгія по диско 80-х - залишається таємницею, але цей тренд осені обіцяє бути популярним. Таке взуття універсальне в плані поєднання кольорів - гармонійно доповнює всі базові відтінки осені.

Шкіра в кольорі металік надає оригінальність будь-якому фасону - човникам і слінгбекам, кросівкам і дербі. Яскраві туфлі прекрасно доповнять будь-який костюм, виняток - офісний і офіційний.

тренды 2020 осень

Наївна легкість - туфлі-балетки

Легкі туфлі без каблука - взуття, яке начебто, завжди актуальне, але при цьому залишається в тіні. У новому осінньо-зимовому сезоні тренд заявляє про себе на повний голос. Така пара входить в ТОП must-have, але вимоги до дизайну дещо змінилися, ніж в останні роки. Круглий носок витісняють витягнуті прямокутні і загострені побратими.

Назва "балетки" говорить сама за себе. Фасон не тільки одягу, але і ході надає повітряну легкість. Туфельки на плоскому ходу однаково добре підходять до брючних костюмів, літніх сарафанів і сукень на вечір.

тренды осени 2020

Комфортний sport chic - кросівки і кеди

Кросівки не покидають модні таблоїди, а цієї осені знову виходять на перші позиції в списку взуття, важливого для жіночого гардероба. Самі практичні фасони знову піднялися на пік популярності, а головне - є простір для фантазії. Мода однаково прихильна до культових Converse і dad shoes з 80-х, до ugly sneakers 90-х і хайтопів 00-х.

Не відмовляйтеся від експериментів, освіжаючи звичні look'и сміливими поєднаннями. Приклади неординарних комбінацій трендів на осінь - кросівки плюс плаття "футляр" і тренчкот, кеди з брючним костюмом для офісу.

тренды осень зима 2020

Тепер, коли ви познайомилися, що до початку сезону приготувала мода, - тренди "Осінь 2020" в своєму асортименті представив онлайн-шоп Міратон. Дизайнери мультибрендового інтернет-магазину реалізують побажання модниць, додаючи в колекцію моделі, кожна з яких - відображення останніх тенденцій. Не забувайте про тренди осені на сумки і супутні аксесуари.

Кросівки Туфлі

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader