-5% при оплаті карткою на сайті та безкоштовна доставка колекції SS'24!
УКР РУС
ПН-НД з 9:00 до 19:00
УКР РУС
Тренди осінь-зима: самі модні черевики - сезон 2020-2021

Тренди осінь-зима: самі модні черевики - сезон 2020-2021

21 грудня 2020
10511
3 хв читати

Спекотне літо поступається своїми позиціями вересню, і пора утеплятися. Складаючи осінній Wish List, не забудьте в нього внести трендові черевики 2020. Весна нинішнього року піднесла сюрприз, тому світ моди трохи затих. Тренди осені доводиться черпати виключно з хронік модних показів. У колекціях FW' 2020/2021 в основному представлені тенденції минулого осінньо-зимового сезону, але є і яскраві деталі, які зроблять справжніми supertrend ваші look’и.

Жіноча мода: найбільш модні черевики - 2020 року

Серед неординарних новинок - модні черевики 2021, виготовлені повністю з гуми, з жакардової тканини або з шовковою вишивкою. Актуальне взуття в вікторіанському стилі, прикрашене бантами, пряжками і квітами. Залишаються популярними «черевики-панчохи» і відкритий носок. Багато уваги дизайнери приділили фасону sportstyle. Кожна з таких пар претендує на право стати акцентною, але залишилося в новому сезоні і місце для фасонів, наближених до класики.

FW' 2020/2021 - 5 пар взуття, з якими ви будете в тренді

Бажаєте завжди бути в центрі уваги - вибирайте нестандартний дизайн, але брендові черевики 2020 на 90% представлені в досить універсальних рішеннях. Трояндові новинки осені ви підберете ідеально до більшої частини речей з вашого гардеробу. Останні місяці 2020 року, що минає - час знайти новий образ, змінити імідж і реалізувати бажання, що не звершилися рік тому або навесні.

Які модні черевики 2021 претендують стати фаворитами в прийдешньому сезоні?

Statement boots - №1 в топі трендів

Відкриває ТОП трендів силует, що утримується в рейтингу вже третій рік. Наймодніші черевики наступаючої осіні - big boots. Фасон, що робить образи напрочуд жіночними, так полюбився it-girls і дизайнерам. Combat і Hiking Boots - силуети, що гармонійно вписуються в вуличні ансамблі і костюми для офісу.

какие зимние ботинки в моде 2021

Увага на шнурівку

Ще одні наймодніші черевики на 2020 рік - класичні варіанти зі шнурівкою і на невисокому каблуці - плоскому або «цеглинка». Наймодніші черевики на шнурівці - продовження попереднього тренда, але фасон абсолютно не громіздкий і тому більш універсальний.

брендовые ботинки 2020

Акцент на ​​носок

Вибираючи модну пару в цьому році насамперед зверніть увагу на носки. Округла форма залишається в минулому. В тренді гостроносе взуття - чим довше, тим краще. Другий варіант, який підійде жінкам з широкою стопою, - квадратний, скошений і «зрізаний» довгий носок.

трендовые ботинки 2020

У традиціях Англії - челсі

Класика завжди залишається актуальною. Якщо вікторіанська Англія представлена ​​шнурівкою і бантами, то XX століття символізує челсі. Черевики-челсі з гумовими вставками замість блискавок або шнурків - тренд, який не покидає подіуми практично щорічно. Форма носка і каблука в цьому сезоні варіюють.

самые модные ботинки 2020 год

Осінь у стилі sport chic

Закривають ТОП-5 «Модні черевики на осінь» спортивні моделі, що поєднали в собі ознаки big boots і хайтопів. В тренді Colorblock, платформа, висока шнурівка, липучки. Спортивні масивні черевики модниці носять не тільки з одягом streetwear, але і з сукнями, близькими по силуету до класичних.

ботинки сезон 2020-2021

Сучасні жінки ведуть динамічне життя, і часто залишається дуже мало часу для успішного шопінгу. Покупки онлайн істотно полегшують нам життя - економлять час, сили і кошти. Вибирайте осіннє взуття на сайті Міратон, а які зимові черевики в моді 2021, ми вам розповімо ближче до початку сезону. Не забувайте про стильні аксесуари, які ефектно доповнять модні черевики, і про засоби для догляду за взуттям, щоб пара і навесні виглядала «як нова».

ЧоботиЧеревики

Популярні статті
Коментарі
Замовлення зворотнього дзвінку
Preloader